SCORE cup

SCORE cup har verkligen varit ett lycko avslut pa tiden som SCORE voluntar. Allt ahr gatt over forvantan och resultatet ar helt utan for denna varld (alltsa varlden for forlket har, Buffelshoek). Men tillaggas ska faktiskt att vi ar i topp av alla communities (enligt Nkosana).

Simon och Nico har varit organisatorer och skott allting helt perfekt med minimal hjalp fran mig. De har i sin tur styrt och lart vara Sports Leaders. Vara Sport Leaders ar de som imponerat mest pa mig, tank att alla var med i Cup of Heroes, de flesta ar under 16 ar och det ar forsta gangen de har varit ledare... De ar dem som har tranat barnen och guidat dem under hela lov programmet.

Sydafrika tog hem hela tureringen, efter en frispark som gick ribba in och hela malet rasade, det har alltsa varit dramatik...! Och skytteligan var jamn, men efter finalerna var faridg spelade hade vi en drottning korad med 7 mal och tva prinsar pa 6 mal vardera.




Final klart, Sydafrika i gront, Slovakia i blatt och vara tva domare pa sidorna redo for den avgorande matchen i SCORE cup.


Jag tillsammans med Sports Leaders.

Allt har ju flitigt rapporterats om pa Score hemsidan, las dar for mer detaljerad info...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar